Հայկական Փախլավա
Առաջին շերտում դարչինով և ընկույզով համեմված թխվածքաբլիթն է՝ տոմատի թափանցիկ հյութից, հիլից և վարդի թերթիկներից պատարստված սոուսով։
Հաջորդ շերտերում «Երեմյան Փրոջեքսթսի» ֆերմայի քամած մածունից կրեմն է և հայկական ավանդական փախլավայի համով ֆիրմային պաղպաղակը։ Ինչ հայկական ավանդական աղանդերի սեղան, առանց ընկույզի մուրաբայի։
Փունջն ամփոփում է ընկույզի մուրաբայի քերուկը և ցիտրուսի ու սարի թարմ նանայի բույրով փրփուրը։ Այն կարծես միավորում է հայկական քաղցր սեղանի ավանդույթներն ու ծեսերը: