Լորը տրյուֆելով և գետնախնձորի խյուսով Մինիմալիստական և գունեղ ափսեում տեսնում եք սնկերից պատրաստված փետուր, որն այս ուտեստի հիմնական կոնցեպտուալ տարրն է։
Նախաաղանդեր Խնձորի սորբետ Մեր քիմքը քաղցրին նախապատրաստելու և համային փունջն ամբողջությամբ ու խորությամբ զգալու լավագույն տարբերակը շեֆի կողմից առաջարկվող այս նախա-աղանդերն է ՝ հայկական խնձորի սորբեն շոմպայնով։
Սևանի սիգը չիչխանով Ձեր առջև դրված ափսեում թարխունի և չիչխանի սոուսների շերտերի միաձուլման արդյունքում ստացել ենք Սևանա լճի զմրուխտյա խճանկարն ու ալիքները։
Դիլիջանի սնկերով ձվածեղ Կարեն Խաչատրյանի համար Renommée-ի ուտեստների արարման ոգեշնչման աղբյուրը հայրենի երկրի բնությունն է, որի բարիքները նրա հրաշագործ ձեռքերում վերածվում են հույզերի, վառ հուշերի և պատմության։
Ջերմուկի իշխան Հիմա վայելելու եք Հայաստանի ջրերում տարածված ձկներից կարմրախայտը՝ հարստացված հայկական համեմունքերով, կանաչիներով և բանջարեղեններով։ Ձևավորված է չիչխանի յուղով։
Գառը բանջարեղեններով Գառան թիակը տեղական ամենաթարմ բանջարեղենով և գինով եփված սեփական հյութում և նեխուրի խորոված
АMUSE-BOUCHE ՇԵՖ-ԽՈՀԱՐԱՐԻՑ Տհալ կամ երբեմն օգտագործվող՝ ղավուրմա, հայկական իշխան երկու տեքստուրայով և հայկական կանաչիներով տապակա հավկիթով կամ Արցախյան ճլմբուր։
Էջմիածնի ապուր Ձեր առջև հայկական ավանդական ապուրներից մեկի մեկնաբանությունն է հեղինակային խոհանոցում։
Լոլիկ Անսպասելի է, սակայն այս ճերմակ ու թեթև ուտեստն ամբողջությամբ պատրաստված է կարմիր լոլիկի 7 տեքստուրայից։