Դիլիջանի սնկերով ձվածեղ Կարեն Խաչատրյանի համար Renommée-ի ուտեստների արարման ոգեշնչման աղբյուրը հայրենի երկրի բնությունն է, որի բարիքները նրա հրաշագործ ձեռքերում վերածվում են հույզերի, վառ հուշերի և պատմության։
Յոթ Նոտա Հետաքրքիր ու միանգամայն նոր տեքստուրաներ, նուրբ ու թեթև համ, յուրօրինակ ու ինքնատիպ մատուցում և սիմֆոնիան պատրաստ է։
Ռանդեվու Տավարի նուրբ ֆիլեի, ծաղկակաղամբի քաղցր նոտաներ հաղորդող խյուսի և անուշաբույր մեխակով խավարտի այս յուրօրինակ համերի հանդիպումը մեր շեֆ-խոհարարն անվանել է Ռանդե-վու։
Մածուն-գաթա Ճանապարհորդում ենք մանկության համերի հետքերով։ Հայկական խոհանոցի ամենաքաղցր ու փխրուն զարդը գաթան է։ Գաթան իր առանձնահատուկ տեղն է զբաղեցրել բոլոր տոնական և ծիսական սեղաններին, իսկ այս կարևորագույն աղանդերի պատրաստումը վստահվում էր միայն տան մեծ մամեին։
Թարմություն Համերի քարտեզի կետրոնում ենք հիմա, որտեղ արթնանում են բոլոր զգացմունքները: Զովություն, թարմություն, սառնություն. ուտեստն ամբողջությամբ զգացողությունների մասին է, որոնք կապրեք առաջին իսկ պատառը փորձելիս։
Պատրանք Պատրա՞նք, թե՞ իրական գլուխգործոց։ Սա ուտեստ է նորի բացահայտման ու նախկինում երբեք չզգացած համերին կյանք տալու մասին։ Հյութեղ թառափի համային նոր երագների հետքերով գնալու ժամանակն է։
Սևանա Խճանկար Համերի քարտեզում չկա ճանապարհ, որը չի անցնում ստորջրյա գունեղ ու զարմանահրաշ աշխարհով: Սևանա լճի խորհրդավոր ակունքներից՝ նույնքան խորհրդավոր ու բացառիկ ուտեստ, որի արարման ձեռագիրը բնորոշ է միայն մեր խոհարարին։
Հայկական ոսկի Հին Հայաստանում ոսկերիչները ստեղծում էին բացառիկ ու շքեղ զարդեր, կերտում հայ ոսկերչական արվեստի պատմությունը։ Հայկական ոսկին և մեր վարպետների ձեռակերտ նմուշներն այսօր էլ պահանջված են աշխարհում, մեր վարպետների նուրբ և պրոֆեսիոնալ աշխատանքն արժևորված է ու գնահատված։
Համերի շքերթ Խոհարարի պրոֆեսիոնալիզմը երևում է հետաքրքիր ու առաջին հայացքից անհամադրելի թվացող բաղադրիչների միաձուլումից ստացված համային բազմազանությունից, երբ ուտեստը փորձելիս քիմքը վայրկյանների ընթացքում հերթականությամբ զգում է բազմապիսի համերի տարաբնույթ երանգներ: Այս ուտեստով դուք կճանաչեք ու ձեզ համար կբացահայտեք համի ամենանուրբ նոտաները։